Home / archiefcentraal / nieuwe editie van sallandrit

nieuwe editie van sallandrit

De organisatie van de Sallandrit bestaat uit een aantal enthousiaste autosportliefhebbers uit Heino en Zwolle. De Sallandrit bestaat dit jaar niet uit vier, maar uit twee trajecten. De lengte van de trajecten wordt hier natuurlijk op aangepast. Per inschrijving gaat 5 euro naar de Strijd van Salland. Deze organisatie is gevestigd in Heino en zet zich in voor het inzamelen van geld voor onderzoek naar hersentumoren. Zie verder www.strijdvansalland.nl.

Het inschrijfgeld voor de Sallandrit bedraagt 67,50 euro per equipe. Hiervoor krijgen de deelnemers naast de rit door Salland, een hartelijke ontvangst (met een drankje en iets lekkers), een pauze met iets te drinken en wederom iets lekker en afsluitend een uitgebreid stamppotbuffet. Ook mag het rallyschild voor op de auto als aandenken niet ontbreken. Iedere equipe krijgt één rallyschild, maar mochten de teams meer schilden willen, dan is dat mogelijk. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro per rallyschild.

De eerste equipe start om 12.31 uur. De finish is tegen 18.00 uur, waarna de deelnemers kunnen genieten van het stamppotbuffet. De inschrijving sluit op 1 november.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.