nieuw heeten zet kerk in de schijnwerpers

Op basis van de regeling inwonersinitiatieven draagt de gemeente Raalte een bedrag bij van 2500 euro. Ook Plaatselijk Belang, carnavalsvereniging de Hekk’n Sluuters en de kerk dragen een steentje bij. Om de kosten te drukken zal daar waar mogelijk het werk met vrijwilligers worden uitgevoerd. Ondank alle bijdragen is er nog een tekort van €1.500,-.

“Graag doen wij oproep aan bedrijven en dorpsgenoten voor een vrijwillige bijdrage. Draagt u ons dorp Nieuw Heeten een warm hart toe en wilt u dat met een geldelijke bijdrage ondersteunen, dan zijn wij u daar zeer erkentelijk voor. Uw bijdrage zien wij graag overgemaakt op rekening kerk NL 41 RABO 0136 40 0620 onder vermelding gift aanlichten kerktoren. Bij voorbaat dank voor uw gift”, aldus Plaatselijk Belang Nieuw Heeten. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.