nieuw heeten te sterk voor olympia hengelo

In de uitwedstrijd in Hengelo hebben de dames van Nw Heeten twee dik verdiende en belangrijke punten mee naar huis genomen. Bij Nw Heeten werd de verdediging wat omgezet om zodoende meer te kunnen storen en beweeglijker te zijn. Toch was het Olympia dat het begin van de wedstrijd dicteerde en met 6-3 en 7-4 een voorsprong nam. Hierna ging bij de dames van Nw Heeten de knop om en werden de afspraken beter uitgevoerd aanvallend, met veel dreiging werd het gevaarlijk en wist hiermee te scoren, het kwam gelijk 7-7 en ging erover heen 7-11 een uitstekende fase wat tot de rust werd vast gehouden 9-13.

In de rust erop gehamerd het tempo erin te houden en aanvallend gedurfd te spelen. Verdedigend stond het vooral de 2e helft als een huis en er werd hard gewerkt, tevens stond Mirjam er weer als vanouds. De voorsprong werd uitgebouwd naar 11-17 door 3x achter elkaar de makkelijk scorende Ilse Bouman. De dames van Nw Heeten hadden de wedstrijd in handen en speelden met zelfvertrouwen en de voorsprong bleef steeds 4 a 5 doelpunten tot 17-21. In de laatste paar minuten slopen er wacht slordigheden in het spel van Nw Heeten waardoor Olympia nog 2 keer kon scoren maar de welverdiende overwinning kwam hierdoor niet meer in gevaar. 2 punten in de knip en met een tevreden gevoel gingen de dames huiswaarts. Aanstaande zaterdag wacht de volgende thuiswedstrijd tegen nieuwkomer BWO eveneens uit Hengelo .

Doelpunten Nw Heeten: Ilse Bouman 9, Naomi Lorkeers 5, Daphne Grolleman en Debbie Hutten ieder 3 en Chantal Ruiter 1.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.