Home / archiefcentraal / netwerkorganisatie bni de wouw heeft een nieuw bestuur

netwerkorganisatie bni de wouw heeft een nieuw bestuur

Kortstee, in het dagelijks leven directeur van Ommer Bedrijfsvloeren uit Lemelerveld, ziet het voorzitterschap als een eer en een kans om BNI de Wouw een nog professioneler gezicht te geven. “Ons doel is om komende bestuursperiode met De Wouw te groeien naar minimaal 35 leden en zo de kracht van het netwerk verder te vergroten. Het mooie van de BNI is dat het is gebaseerd op onderling vertrouwen. Je leert door wekelijks met elkaar samen te komen de ondernemers echt kennen. Je weet wat je ze aan kennis en kunde in huis hebben. Zo kan ik dan ook met een gerust hart iemand aanbevelen omdat ik weet dat het goed zit. Het motto van de BNI is: geven loont. Dat zit in ons DNA!”, aldus Kortstee.

Het afgelopen halfjaar hebben de ondernemers van BNI De Wouw een gezamenlijke omzet van ruim 1,9 miljoen euro behaald. BNI de Wouw is onderdeel van BNI, een wereldwijde netwerkorganisatie met meer dan 150.000 leden. BNI De Wouw komt wekelijks op donderdagochtend bijeen om samen nieuwe kansen en dus nieuwe business te creëren.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.