nederlandse topband mister en missisippi komt naar het hoftheater

Klein en intiem, of zelfs puur akoestisch en zonder enige vorm van versterking; je adem stokt als je luistert naar de loepzuivere samenzang, die intiem en toch krachtig zal weerklinken. Aan de andere kant luister je naar de dynamische, energieke en elektronische kant van de band, met snijdende gitaarpartijen, stuwende drums en opzwepende synthpartijen.

For us to remember theatertour
Op de schoorsteenmantel in Utrecht prijken twee 3FM Awards en een Edison, als trots bewijs van de erkenning die het viertal mocht ontvangen van bepalende mensen in de muziekindustrie en het publiek. Minstens zo trots zijn Maxime Barlag, Tom Broshuis, Samgar Jacobs en Danny van Tiggele op hun twee studioalbums en de imposante speellijst, die naast de Benelux vooral veel Duitse shows weergeeft.

Merken jullie verschil in reactie van het publiek in Nederland of het Buitenland?

“Het is heel verrassend om te merken hoe er in verschillende landen en steden op onze muziek wordt gereageerd. De ene avond is het muisstil bij een emotioneel liedje en is er een enorme applaus-ontlading; de volgende avond zie je mensen helemaal opgaan in de meer dynamische songs.”

Wat voor soort publiek hopen jullie te verwelkomen in de Nederlandse theaters?

“Natuurlijk hopen we publiek te kunnen verwelkomen dat ons nog niet eerder heeft gezien. Daarnaast zullen er fans in de zaal zitten die alle liedjes kennen, maar zij zullen op sommige momenten flink verrast worden met nieuwe versies en frisse arrangementen. Er zullen ook zeker een aantal nieuwe liedjes te horen zijn!”

Wat is belangrijk bij het selecteren van de muziek voor in de theaters?

“Bij de keuze van de liedjes moet het voor het publiek spannend zijn, maar ook voor ons. Niets is leuker dan nieuwe lagen te ontdekken in je eigen liedjes.”

Wat kunnen we verwachten van For Us To Remember?

“De liedjes moeten tijdens de show hun werk doen, er is verder niet gekozen voor een centrale thematiek, overdadige decors of een bonte lichtshow, juist door de focus op onze muziek te leggen excelleren en overtuigen we het publiek. De shows moeten een blijvende herinnering worden voor publiek én voor ons!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.