muziekvereniging de bergklanken pakt flink uit met groot concert in luttenberg

Met een podium zo breed als de gehele zaal, een prachtig decor en mooie belichting zal de sporthal worden omgetoverd tot een ware concertzaal.   Op de uitnodiging  aan alle oud-leden met het verzoek om mee te willen  spelen met dit concert kregen we vele positieve reacties. 12 van hen hebben toegezegd en repeteren inmiddels volop mee, wat een welkome muzikale versterking vormt voor zowel de drumband als de fanfare. De deelname van deze oud-leden en de gezamenlijke optredens van fanfare, drumband en De Afterparty Band zullen zorgen voor een waar muzikaal spektakel. Nummers van Queen, Meat Loaf, The Bee Gees en vele andere muzikale grootheden zullen ten gehore worden gebracht. De  Afterparty Band, waarvan ook de dirigent van De Bergklanken Maikel Kremer deel  uit maakt, zal met hun eigen blazerssectie, gitaristen, drums en een aantal zangeressen het geheel nog meer vorm geven. Een afwisselend repertoire met vele populaire nummers, verweven met af en toe een klassieke passage zal het geheel een Night of the Proms gevoel geven.

Zaterdagavond 12 november is de concertzaal aan de Heuvelweg om 19.30 geopend. De muzikale show begint om 20:00 uur. Entree €5,-. Alle bezoekers groot en klein  zijn van harte welkom! Kinderen tot 12 jaar gratis toegang. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.