mountainbikeles voor raalter scholieren krijgt impuls

Nadat Ronald Tops, al enkele jaren een van de trainers van het Fit for Life-project op het Carmel College, de mogelijkheid zag om mountainbikelessen weer een stimulans te geven, werden hiervoor onlangs een aantal nieuwe fietsen aangeschaft. 

Wielerspeciaalzaak KokkieBikes te Lemelerveld en fietsenmerk Cannondale waren ook zeer enthousiast over dit project en wilden dan ook graag op een speciale manier meedenken. “Zo zijn we met zijn allen tot iets moois gekomen en beschikken Carmel College Salland en Landstede Raalte nu over enkele mooie nieuwe atb’s”, aldus Tops.

De leerlingen beginnen dus met een extra stimulans. “Als trainer zie je echt leerlingen veranderen. Ze gaan zelfverzekerd naar de andere onderdelen.”

Deze week zijn de atb’s afgeleverd bij de school en zo kunnen de leerlingen komende week veilig op weg met deze mooie fietsen.

KokkieBikes had ook nog een extraatje voor de trainers van Landstede Raalte en Carmel Collega Salland. Beide trainers mogen een wielershirt en broek ophalen waarin ze de leerlingen trainingen gaan geven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.