marienheem pakt punten in derby tegen sdol

In het eerste kwartier opende sv Mariënheem sterk. De ploeg van Dave Kok had vier minuten nodig voor het openingsdoelpunt. Mariënheem-speler Lean Hobert wist de SDOL-doelman te verschalken.

Vlak na de openingstreffer kreeg het elftal uit Mariënheem de kans om verder uit te lopen op de tegenstander. De aanvallende speelstijl van de thuisploeg resulteerde in een onwaakzaam moment waaruit SDOL in de omschakeling via Mark Kortstee scoorde.

De ploeg van Dave Kok bleef in de eerste helft het initiatief nemen, maar wist weinig ruimte te creëren. Vlak voor rust kwamen zij toch weer op voorsprong door een doelpunt van Twan Lorkeers.

In de tweede helft verzuimde Mariënheem opnieuw op afstand te nemen van de opponent. “We lieten het na om te scoren en maken het onszelf daarmee erg lastig. Ik heb in het laatste kwartier met samengeknepen billen moeten kijken”, aldus Kok.

De bezoekers speelden erg compact en daar had Mariënheem het lastig mee aldus de trainer. “Ze hebben een paar snelle buitenspelers en ze legden enorm veel vechtlust in de wedstrijd. Het was een echte derby.”

Volgende week speelt Mariënheem tegen Go Ahead Deventer. “Het is een ploeg met technisch vaardige spelers. Dat wordt een heel ander soort wedstrijd maar ik hoop dat we de strijdlust uit deze wedstrijd mee kunnen nemen naar volgende week.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.