Home / archiefcentraal / lettele periodekampioen na ruime overwinning

lettele periodekampioen na ruime overwinning

Paul Roskam, de trainer van Lettele, was uitermate tevreden met de ruime winst. “Maar we hadden met 10-0 moeten winnen gezien alle gemiste kansen”. Zo miste een speler van Lettele na een half uur spelen nog een strafschop.

Ondanks de ruime overwinning heeft de oefenmeester nog wel wat aanmerkingen op het spel. “Na de 2-0 lieten we ons wat in slaap sussen door De Gazelle. Maar toen we de 3-0 hadden gescoord ben ik nog redelijk te keer gegaan in tegen de ploeg om er voor te zorgen dat we er nog een paar bij maakten. Het is fantastisch dat dat is gelukt”.

“Als we bij de eerste vijf eindigen doen we het goed, en als we bij de eerste drie eindigen doen we het geweldig, en als we kampioen worden dan is dat een wereldwonder”, zegt Roskam over de doelstellingen van Lettele. “Bovendien wordt de ploeg iedere week wat volwassener, vorig seizoen is het daar nog wel eens aan ontbroken. We worden steeds slimmer. “

Volgende week zondag begint de tweede periode voor Lettele met een thuiswedstrijd tegen FC Ulu Spor. De aftrap in Lettele is dan om 14.00 uur.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.