lemelerveld verliest van de witkampers

In de zondag 3e klasse B stond Lemelerveld op drie punten van de huidige tegenstander. Door dit verlies verzuimde de ploeg van Richard Smit om afstand te nemen van de Witkampers. Deze ploeg is Lemelerveld op een punt genaderd. De wedstrijd begon goed voor de Lemelerveldenaren.

Na een kwartier spelen zette Joey Nijenkamp vanuit een vrije trap Lemelerveld op een 0-1 voorsprong. Dit was tevens de ruststand. Na de hervatting speelde de thuisploeg vol op de aanval. Het forceerde in de 50e minuut een strafschop. Deze werd goed binnen geschoten (1-1).

Het venijn zat duidelijk in de staart van de wedstrijd. Zeven minuten voor tijd kwamen De Witkampers op voorsprong en in de slotminuut werd het zelfs nog 3-1 voor de thuisploeg. Eindstand 3-1. Een jammerlijke nederlaag voor Lemelerveld. Zondag 30 oktober speelt Lemelerveld om 14.00 uur thuis tegen Lochem. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.