lemelerveld loopt over eerbeekse boys heen

Na een kwartier spelen schoot Jordy Lugtenberg vanaf grote afstand de 1-0 binnen. Kort erna zette Job Heerink na goede actie van Lugtenberg de 2-0 op het bord. Bij de 3-0 bezorgde Lugtenberg de bal bij Heerink en hij schoot raak. Vlak voor rust doen de bezoekers iets terug. Raymond Kars schoot beheerst binnen. Ruststand 3-1.

Ook na de hervatting is Lemelerveld duidelijk de betere ploeg. Koud uit de kleedkamer kopt Lugtenberg achterwaarts de 4-1 binnen. Hij was zelfs nog het meest verrast over deze goal. Onmiddellijk erna valt de 5-1. Wesly Vlierman schoot vanuit een vrije trap de bal loeihard binnen. Door slordig balverlies in de defensie werd keeper Rik Ramaker voor de tweede keer gepasseerd (5-2). Vlak voor tijd zorgde Lugtenberg voor de 6-2 eindstand.

Door deze overwinning houdt Lemelerveld koploper Overwetering duidelijk in het vizier. Zondag speelt Lemelerveld om 14.00 uur uit tegen Witkampers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.