Home / archiefcentraal / lemelerveld loopt over eerbeekse boys heen

lemelerveld loopt over eerbeekse boys heen

Na een kwartier spelen schoot Jordy Lugtenberg vanaf grote afstand de 1-0 binnen. Kort erna zette Job Heerink na goede actie van Lugtenberg de 2-0 op het bord. Bij de 3-0 bezorgde Lugtenberg de bal bij Heerink en hij schoot raak. Vlak voor rust doen de bezoekers iets terug. Raymond Kars schoot beheerst binnen. Ruststand 3-1.

Ook na de hervatting is Lemelerveld duidelijk de betere ploeg. Koud uit de kleedkamer kopt Lugtenberg achterwaarts de 4-1 binnen. Hij was zelfs nog het meest verrast over deze goal. Onmiddellijk erna valt de 5-1. Wesly Vlierman schoot vanuit een vrije trap de bal loeihard binnen. Door slordig balverlies in de defensie werd keeper Rik Ramaker voor de tweede keer gepasseerd (5-2). Vlak voor tijd zorgde Lugtenberg voor de 6-2 eindstand.

Door deze overwinning houdt Lemelerveld koploper Overwetering duidelijk in het vizier. Zondag speelt Lemelerveld om 14.00 uur uit tegen Witkampers.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.