lekker lachen met twente plat in elckerlyc luttenberg

Twente Plat staat garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen De gloednieuwe voorstelling van het gezelschap is dan ook een regelrechte aanrader.

Twente Plat heeft een grote naam op te houden, als het om de streekhumor gaat. Al vanaf eind jaren `70 van de vorige eeuw is de groep een begrip bij de liefhebbers van de humor in dialect.  Het optreden in Luttenberg  is onderdeel van alweer het 39ste tourneeseizoen van deze Twentse komieken. In een avondvullend programma zet de groep  het publiek een voorstelling voor, waar het goed toeven is.

Heerlijke conferences, knotsgekke sketches en prachtige liedjes zijn de ingrediënten voor een avondje onvervalst amusement. Hendurk & Geessie, Mans en Mina en Aaltje & Trijntje: alle succesvolle typetjes van de voorbije jaren passeren ook dit keer de revue.  Hun nieuwste avonturen en belevenissen zijn zo mogelijk nog komischer dan ooit te voren. De groep verstaat de kunst om het publiek mee te voeren in hun eigen wereld: die van het dorpje “Brook”, waar de saamhorigheid en gemeenschapszin nog spreekwoordelijk zijn. Twente Plat brengt die heerlijke ouderwetse Twentse humor en het is dan ook lekker en veel lachen bij deze dolkomische voorstelling.

Zaterdag 19 November komt de groep naar gemeenschapscentrum Elckerlyc, Butzelaarstraat 22, Luttenberg, telefoon 0572 301302. Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur. De entreekaarten kosten  € 12,50 per persoon en zijn nu reeds in voorverkoop verkrijgbaar aan de zaal. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder nummer 074 3841718 en Uw kaarten liggen op de avond zelf vanaf 1 uur voor aanvang voor U klaar aan de kassa. Twente Plat op tournee is een heerlijk avondje uit, dat je absoluut niet mag missen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.