Home / archiefcentraal / laatste raalter poort tocht trekt 450 mountainbikers

laatste raalter poort tocht trekt 450 mountainbikers

Niet voor iedereen liep het goed af. Een deelneemster liep een hersenschudding op bij een val. Deze dertiende editie van de Raalter Poort Tocht was ook de laatste. Dat betekent niet dat er een einde komt aan het evenement. In Weekamp Deuren uit Dedemsvaart is een nieuwe sponsor gevonden. Dat betekent dat de tocht volgend jaar, met een klein voorbehoud, verder gaat als Weekamp Deuren Bike Event. Dat overigens in een ietwat gewijzigde opzet. Zo zal de tocht worden uitgebreid met een sponsortocht voor relaties van de sponsor.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.