laatste raalter poort tocht in huidige vorm

De Raalter Poort Tocht start bij het clubhuis van het Carmel Wielerpark aan de Broeklanderdijk 5 in Raalte. Er zijn twee routes uitgezet: eentje van 35 en eentje van 60 kilometer. De routes voeren over (zand)wegen en door de bossen in Salland en zijn duidelijk aangegeven met linten of pijlbordjes. De 35 km-route gaat onder andere door de bossen bij het Reelaer, Omni Mobilae en camping Krieghuusbelten. Via het buitengebied van Heino eindigt de route weer bij het clubhuis.

Bij de 60 km wordt de route halverwege nog uitgebreid met een lus door het Luttenbergs bos. Voor beide afstanden is er halverwege een verzorgingsplek waar de deelnemers gratis wat kunnen drinken en eten. Op de route is het alleen op zondag 16 oktober toegestaan om te fietsen. Land- en boseigenaren hebben toestemming gegeven voor eenmalig gebruik van de paden. Vriendelijk verzoek aan alle deelnemers  zich hier aan te houden.

Starten kan tussen 9.00 en 10.00 uur. De deelnamekosten bedragen 6 euro (leden NTFU 5 euro). Kinderen tot en met 14 jaar kunnen, onder begeleiding, gratis deelnemen aan de laatste Raalter Poort Tocht. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.