Home / archiefcentraal / kidsroute sallandse wandelvierdaagse dwars door dirk raalte

kidsroute sallandse wandelvierdaagse dwars door dirk raalte

Supermarktmanager Manon ten Dam: ”Kinderen stimuleren om te bewegen en gezond te eten, dat past heel goed bij ons. De deelnemers vonden het echt heel leuk en bijzonder om een rondje door onze winkel te maken. De petjes die we uitdeelden vielen ook in goede aarde.”

De Sallandse Wandelvierdaagsevindt dit jaar plaats van 18 t/m 21 oktober. Behalve routes voor volwassenen is er speciaal voor kinderen ook een kidsroute uitgestippeld. Elke dag worden de deelnemers getrakteerd op gezonde ‘brandstof’. 

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.