karin bloemen zoekt talent uit raalte

Lokaal talent
Karin is op zoek naar een muzikaal talent van onder de 25 jaar. De mogelijkheid om jezelf te begeleiden is bespreekbaar.  

Opgeven kan door een YouTube link met naam, telefoonnummer, emailadres en woonplaats te sturen naar info@hofinsalland.nl. Het filmpje mag 1 tot 2 minuten duren en moet een couplet en refrein bevatten.  

Volle bloei
Wanneer ben je in de bloei van je leven? Sommige mensen bloeien al volop in hun jonge jaren, voor anderen begint het leven na hun 40ste en sommigen bloeien pas echt op als ze met pensioen zijn. Tenminste, dat lijkt zo. Karin Bloemen brengt met dit programma een avond vol energie en inspiratie, zodat je na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dit doel te bereiken; zingend vanuit de grond van haar hart, grappen makend met haar vele gezichten en misschien pakt ze zelfs haar dirigeerstokje er wel bij! Ja, wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei? 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.