jur vrieling en carrera vdl winnen medium tour finale bij csi salland

Jos Brinkman had een mooi parcours uitgestippeld dat zestien barrageklanten van de 64 starts opleverde. Kortom, er moest flink gestreden worden. Wesley Mulder ging sterk uit de startblokken met A Kind of Magic WM (v. Hinault) en de 40.02 seconden bleken goed te zijn voor de derde prijs. De Duitser Harm Lahde finishte op Oak Grove’s Celebrity (v. Cassini II) in 37.28 seconden en daar dook alleen Jur Vrieling onder in 36.30.

“Het eerste parcours liep al heel goed. Carrera VDL was heel scherp en oplettend. Ik heb hem heel hoog, Het is een ongelooflijk voorzichtig paard met veel vermogen. Eigenaar Wiebe Yde van de Lageweg is vandaag jarig. Ik had geen cadeau voor hem, misschien vindt hij dit leuk”, grapt Vrieling na afloop. Morgen, zondag, start hij in de Roelofsen Horse Trucks Grote Prijs op 1.45m niveau de hengst Arezzo VDL.

Er werden op zaterdag vijf springrubrieken verreden. De finale klasse M om de Roelofsen Horse Trucks Salland Cup kwam op naam van Marijn Soetekouw op Four Roses CMS (v. Ukato). Internationaal wonnen Marc Houtzager (1.35m) met Edinus (v. Padinus), Michael Greeve (finale 6- en 7-jarige paarden) met Big Star jr. (v. Big Star) en Rianne Nalis (1.20m) met Aninn (v. Burggraaf).

De Grote Prijs, het hoofdnummer van CSI Salland, staat zondagmiddag om 15.00 uur gepland. De toegang is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.