juliana 32 duwt lemele verder het moeras in

Op sportpark Groot Driene in Hengelo was sportclub Lemele doordrongen van het feit dat er punten gepakt moeten worden. Tegen Juliana ’32 werd dat zeker niet onmogelijk geacht. Het team van trainer Marcel Degenaar had een keepersprobleem. De ene na de andere doelwachter haakte geblesseerd af. De oefenmeester van de thuisclub vond tenslotte gehoor bij Tommy Grabo, een 38-jarige routinier uit het vijfde elftal, die mocht debuteren, zich kranig weerde en uiteindelijk ‘de kist’ schoon hield. Hoewel het hem nou ook weer niet al te lastig werd gemaakt.

“Dat was wel de bedoeling”, verduidelijkt elftalleider Hans Blikman. “We waren ons bewust van het belang van dit duel en wilden gelijk pressie spelen. We hadden een overwicht, maar kwamen niet tot echte kansen.”

Eigenlijk kabbelde het duel gezapig op de thee aan. Beide ploegen leken als de dood zo bang op achterstand te geraken. “In de rust heeft de trainer (Riny Jansen, red.) er op gehamerd dat hier best wat te halen viel. Het vertrouwen was groot, maar het ging direct mis.” Nadat Michel Demir pal na de hervatting zijn team op 1-0 voor zette ging het snel. In de daaropvolgende periode van nauwelijks vijf minuten tilden eerst Tim Harberink en daarna Floyd Kuijt de stand naar 3-0.

Tja, wat moet dan? “Hopen dat je snel kunt tegen scoren en misschien weer in de wedstrijd kunt komen”, hoopte Blikman tevergeefs. De mokerslag die Juliana had uitgedeeld werkte verlammend op de Lemeler benen. Sterker, nadat Demir het scorebord liet oplichten naar 4-0 was het gebeurd met de koopman, in dit geval sc Lemele. Remon Kleinlugtenbeld ziet zeker nog perspectief, “de sfeer is goed en vorig jaar hebben we uit van Kloosterhaar gewonnen, dus wie weet aankomende wedstrijd.”

In 3D staan RKSV (8-3) en Lemele (8-1) afgetekend onderaan. De eerstvolgende reddingsboei is Rijssen Vooruit dat uit acht duels negen punten heeft verzameld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.