jubileumshow van nut en genoegen

De dieren worden door een team van deskundige keurmeesters gekeurd. Zij beoordelen op raszuiverheid, conditie, kleur en bouw. Ook bepalen de keurmeesters de ereprijzen en vele andere prijzen voor elke diergroep en geven ze op de beoordelingskaarten aan wat er goed of fout is bij de dieren.

Tijdens de show zijn diverse leden aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en uitleg te geven over het houden van dieren, want de vereniging kan heel goed jonge aanwas gebruiken.

Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 28 oktober de officiële opening. Dat gebeurt om 19.30 uur. De tentoonstelling is op donderdag geopend van 9.00 tot 22.00 uur (tevens de keurdag, publiek is welkom), op vrijdag van 9.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. De entree is alle dagen gratis. Zie verder staging2.nutengenoegenraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.