intersport schutte plaatst rubbervrije kunstgrasmat in winkel

“Na alle commotie de afgelopen periode rondom de kunstgrasvelden en de daarop liggende rubberen korrels (rubbergranulaat ), hebben wij bij Intersport Schutte gemeend de veiligheid voor onze klanten te moeten waarborgen”, zo luidt de verklaring van Team Intersport Schutte.

“Aangezien de klanten voor ons erg belangrijk zijn hebben wij een uitgebreid geteste kunstgrasmat in de winkel laten plaatsen. Deze mat tast de gezondheid niet aan en voldoet aan alle eisen zoals ze zijn gesteld.”

In onderstaand filmpje is de nieuwe mat te zien:

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/4ZETxVLWw3w”]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.