inlooptrainingen voor tennissers op elk niveau

Smeenk en Mekers, woonachtig in respectievelijk Raalte en Heino zijn bekende tennisleraren in de regio en samen werkzaam bij Tennisvereniging Ramele Raalte, TC Mariënheem, Raalter Tennisvereniging en ATC Wijhe. Beiden zijn in het bezit van de A- en B-licentie van tennisbond KNLTB en inmiddels ook gekwalificeerd om het programma Tenniskids te verzorgen.

Ze proeven bij tennissers in de regio een grote behoefte om zich te verbeteren, maar tegelijkertijd willen de spelers zich niet verplichten tot een wekelijkse training. De oplossing wordt geboden via inlooptrainingen bij Racketcentrum Ramele (indoor), TC Mariënheem (outdoor) en Raalter Tennisverenging (outdoor) waarbij je wekelijks kunt aangeven of je wilt spelen.

Je betaalt dus ook per training. Lekker flexibel en passend bij de huidige tijdsgeest. “Het gaat er lekker fanatiek aan toe, maar je krijgt op een speelse wijze tips en trucs mee”, vertellen Smeenk en Mekers enthousiast die benadrukken dat ze zowel leden als niet-leden van een tennisclub verwelkomen.

De inlooptrainingen vinden plaats op:

*maandag   10:30 – 11:45     Racketcentrum Ramele Raalte  € 13,00 p.p.
*maandag   20:15 – 21:30     TC Mariënheem                       € 10,00 p.p.
*dinsdag     10:30 – 11:45     Raalter Tennisvereniging                   € 10,00 p.p.
*vrijdag      20:00 – 21:30     Racketcentrum Ramele Raalte  € 16,00 p.p.
*zondag      10:30 – 12:00     Racketcentrum Ramele Raalte  € 16,00 p.p.

Kidstrainingen

De initiatiefnemers van ‘Tennis met Passie’ richten zich zeker ook op de jeugd. Net als vorig seizoen worden daarom met hetzelfde motto ‘vrijheid blijheid’ specifieke Kidstrainingen georganiseerd. Leuke uitdagende oefenvormen op tactisch, technisch en mentaal gebied worden afgewisseld met spel en wedstrijdjes. De Kidstrainingen vinden plaats op 13 november, 18 december, 29 januari, 19 februari en 26 maart. Telkens van 12.30 tot 14.00 uur bij Racketcentrum Ramele. De kosten bedragen € 10,- per keer.

Belangstelling voor de inlooptrainingen of de Kidstraining? Geef je op door een mail te sturen naar André Mekers (a.g.mekers@hetnet.nl) of Liset Smeenk (lisetsmeenk@home.nl)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.