in beeld tweede editie lemele gaat los

Ook dit jaar was Zaal Dijk weer snel bomvol. Iedereen werd welkom geheten door Markjan Scholten die de presentatie van de avond voor zijn rekening na. De Bargzangers beten het spits af met bekende meezingers. Daarna was het de beurt aan de fanfare van Kunst Na Arbeid die samen met de Bargzangers een aantal nummers ten gehore brachten. Met een kleine afvaardiging van de Bargzangers, Charlotte Kleinlugtenbeld, Mieke Bruins en gitarist Tom van Alstede werd door KNA het bekende nummer ‘Another Brich in de Wall’ uitgevoerd.

Na een kort pauze was de drumband van KNA aan de beurt. Het blijkt maar weer eens dat een drumband  samen met een aantal andere muzikanten en zangeressen tot iets muzikaal verrassend kan leiden. Door de zangeressen Sharon Dijk en Sanne Karkdijk en muzikanten Axel Zwinselman en Sean Roelofs werden in afwisselende bezetting een paar zeer mooi nummers neergezet. Hierna was het podium voor  Muziekhandel Droog gevolgd door de Bert Pakket band.

Het laatste deel van de avond werd afgetrapt door de band The Flying Birds. Net als twee jaar geleden was de band speciaal weer bij elkaar gekomen.  Waarna rond middernacht de afsluiting werd gedaan door BomB. Terugziend op dit unieke festijn mag worden geconcludeerd dat Lemele beschikt over veel gevarieerd muzikaal talent. Tot stand gebracht door vrijwilligers die Lemele muzikaal een warm hart toedragen.

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.