Home / archiefcentraal / horeca sportcentrum tijenraan binnenkort weer open

horeca sportcentrum tijenraan binnenkort weer open

De afgelopen periode is er hard gewerkt en zijn er diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Er is goedkeuring gegeven voor het heropenen van de horecafunctie in het sportcentrum en de gemeente Raalte heeft onlangs Sportbedrijf Raalte gevraagd dit op zich te nemen. Het Sportbedrijf heeft hiermee ingestemd, ook ter voorbereiding op de reeds geplande exploitatie van de horeca in ‘Nieuw Tijenraan’.

Horecakrachten gezocht
Om de horecafunctie in sportcentrum Tijenraan daadwerkelijk te kunnen openen, is het Sportbedrijf op zoek naar twee ervaren horecakrachten. Mensen die interesse hebben kunnen tot maandag 24 oktober reageren op de vacature, die online te bekijken is op www.sportbedrijfraalte.nl/vacature

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.