horeca sportcentrum tijenraan binnenkort weer open

De afgelopen periode is er hard gewerkt en zijn er diverse onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. Er is goedkeuring gegeven voor het heropenen van de horecafunctie in het sportcentrum en de gemeente Raalte heeft onlangs Sportbedrijf Raalte gevraagd dit op zich te nemen. Het Sportbedrijf heeft hiermee ingestemd, ook ter voorbereiding op de reeds geplande exploitatie van de horeca in ‘Nieuw Tijenraan’.

Horecakrachten gezocht
Om de horecafunctie in sportcentrum Tijenraan daadwerkelijk te kunnen openen, is het Sportbedrijf op zoek naar twee ervaren horecakrachten. Mensen die interesse hebben kunnen tot maandag 24 oktober reageren op de vacature, die online te bekijken is op staging2.sportbedrijfraalte.nl/vacature

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.