hhzd beleeft schitterend 50 jarig jubileum

Ook tijdens het jeugdkamp was er al aandacht besteed aan het jubileum. De jeugd had prachtige spandoeken gemaakt en de flashmob in de kampshirts was het einde van het kamp. Met deze flashmob zorgde de jeugd voor een spetterend begin van het mixtoernooi. Aan het mixtoernooi hebben 85 leden meegedaan en het was een geslaagde middag. Vooral het handballen in blacklight was een bijzondere ervaring en zorgde voor veel gelach tijdens de wedstrijden in de spelzaal. De wedstrijden in de sporthal waren wat serieuzer van aard, maar bovenal stond de gezelligheid en het samen handballend bezig zijn voorop.

Voor de dag stonden verschillende scheidsrechters klaar om de wedstrijden te fluiten, waaronder twee ‘oud gedienden’. Henk Voskamp en Harry Huisman hebben verschillende wedstrijden gefloten. Dit zorgde voor een vertrouwd beeld op het veld, alsof ze niet weggeweest waren.

Tentoonstelling
In de hal van het sportcomplex was ook een tentoonstelling te vinden. De tentoonstelling is goed bezocht. Zowel oud-leden en oud-vrijwilligers, als huidige leden en andere belangstellenden hebben hun ogen uitgekeken naar de vele oude foto’s, krantenberichten en ledenpasjes. Maar ook verschillende wedstrijdkleding was er te bewonderen.

Goud-van-oud
In de avond was er een feestavond bij de Remise, waar 150 personen het feestje hebben meegevierd. Het thema Goud-van-oud zorgde voor een gezellige sfeer en ook de band ‘Sinn Live’ droeg daar een goed steentje aan bij. De twee dames van dit dj/zanggezelschap zorgde ervoor dat de meeste aanwezigen al gauw met de voetjes van de vloer gingen.

Tijdens de avond werden twee personen in het zonnetje gezet. Riet Huisman is al 50 jaar spelend lid, zij heeft samen met een aantal andere dames de handbalvereniging opgericht. Ook Henk Voskamp werd door middel van een bosje bloemen in het zonnetje gezet. Hij is al sinds jaar en dag vrijwilliger bij de handbal. Op penningmeester en trainer na, heeft hij bijna alles binnen de vereniging wel een keer gedaan. Al met al kan de vereniging terug kijken op een geslaagd jubileumfeest.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.