heino vernedert heerde in bekerwedstrijd

Toeschouwers die alleen de eerste helft hebben gezien, zullen verbaasd zijn over de uitslag. Op het moment dat de spelers aan de thee zaten, was er pas één goal genoteerd. Michel Steggink, de trainer van Heino, vertelt daarover: “De eerste helft was matig van onze kant. Door wat laksigheid en passes die niet goed waren maakten we het onszelf lastig. We creëerden niet de voorwaarden die het mogelijk maakten om makkelijk te voetballen.”

In de tweede helft kon de in competitieverband ongeslagen derdeklasser niet meer meekomen met de thuisploeg. “We scoorden snel de 2-0 en vanaf dat moment was het verzet gebroken”, aldus Steggink. Met name tussen de 63e en 73e minuut ging het hard, toen de score van 4-0 opliep tot 7-0. Hidde Smeenk, spits van beroep bij Heino, trof 4 maal doel amper 20 minuten tijd. De overige doelpunten werden gescoord door Jeroen Bos (2x), Bas Jansen en Ruben Meijer. “Maar jammer dat we de dubbele cijfers niet gehaald hebben”, zegt Steggink

Scoreverloop:
33e minuut 1-0 Jesper Schokker
49e minuut 2-0 Jeroen Bos
55e minuut 3-0 Jeroen Bos
63e minuut 4-0 Bas Jansen
69e minuut 5-0 Hidde Smeenk
70e minuut 6-0 Ruben Meijer
73e minuut 7-0 Hidde Smeenk
76e minuut 8-0 Hidde Smeenk
87e minuut 9-0 Hidde Smeenk

Het duurt weer een tijd voordat Heino voor de eerstvolgende officiële wedstrijd aantreedt. Op zondag 30 oktober is Rigtersbleek de volgende tegenstander in de klasse 1E. Heino staat momenteel op de 6e positie, 3 plaatsen hoger dan Rigtersbleek.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.