heino beleeft primeur met eerste nachtvorst van dit jaar

Laat dit najaar
Afgelopen septembermaand was het bijzonder warm met temperaturen die gemiddeld 3 graden hoger lagen dan normaal. Normaal gesproken komt de eerste keer nachtvorst in de herfst al in de septembermaand voor, maar dit jaar zijn we een stuk later.

Komende nachten milder
De nacht naar vrijdag en de nacht naar zaterdag leveren veel meer bewolking op. Daardoor daalt de temperatuur de komende nachten niet zo snel. We hoeven dan ook niet opnieuw bang te zijn voor nachtvorst. Pas in het weekend wordt het weer kouder ’s nachts en moeten we vorstgevoelige planten wellicht opnieuw beschermen of binnen zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.