heilige drie punten zijn binnen voor haarle

“De drie punten zijn vandaag heilg, en het tevreden gevoel van de overwinning overheerst dan ook”, zegt Wijsman. Toch vindt hij ook dat zijn elftal meer doelpunten had kunnen scoren. “We hadden voor de rust al met 3-0 voor moeten staan, maar toen was het nog maar 1-0”, zegt Wijsman. “In de tweede helft veranderde er weinig aan dat spelbeeld. We creëerden veel kansen, maar de aanvallers hadden te vaak ruzie met de bal. We hadden met 6-0 of 7-0 moeten winnen. Maar in de fase waarin wij verkeren is een overwinning zeer nodig. Dat was ook wel lekker voor het doelsaldo, maar dat zat er vandaag niet in.”

“Normaal gesproken hoeven wij het spel niet te maken, maar deze keer wel”, vervolgt de oefenmeester. “Dan zie je waar we goed in zijn, maar ook waar we nog niet zo goed in zijn.” Wijsman is vooral blij met het feit dat zijn elftal voorlopig uit de gevarenzone is door deze winst.

Volgende week zondag staat het volgende competitieduel op het programma. Haarle speelt dan om 14.00 uur het thuisduel tegen Activia.

Alle uitslagen en de tussenstand uit de klasse 4H:
DAVO – Activia 2-1
Hoonhorst – Broekland 3-0
Holten – Diepenveen 2-2
Haarle – Wissel 3-0
FC Ulu Spor – De Gazelle 1-4
ABS – Dalfsen 0-3

PositieTeamGespeeldPunten
1Lettele616
2Dalfsen613
3Holten611
4Broekland510
5DAVO610
6Hoonhorst610
7Haarle69
8Be Quick Zutphen69
9ABS69
10De Gazelle68
11Activia66
12Diepenveen65
13FC Ulu Spor50
14Wissel60

 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.