heeten bijna onderaan na nieuwe nederlaag

Na ruim een kwartier spelen kwam Twenthe op voorsprong, die het vijf minuten later vervolgens verdubbelde: 2-0. Lange tijd bleef dit de tussenstand, totdat Rick Kemper na een uur spelen de aansluitingstreffer maakte: 2-1. Mocht Heeten nog de hoop hadden gehad om een resultaat te behalen, dan werd die tien minuten later de grond in geboord: 3-1 voor Twenthe. In de resterende 20 minuten scoorden beide elftallen niet meer.

De nederlaag van zondag was alweer de vierde van het seizoen. Eerder werd er al verloren van Lemelerveld (3-1), TKA (3-2) en Overwetering (0-2). Er werd wel gewonnen van Sportclub Lochem (0-3) en de wedstrijden tegen Warnsveldse Boys en Wijhe’92 eindigden beide in een 1-1 gelijkspel.

Na 7 competitierondes in Heeten terug te vinden op de 13e positie met 5 punten uit 7 wedstrijden. Alleen Vaassen doet het nog slechter met 3 punten uit 7 duels. Of er voor Heeten snel verbetering komt in het puntenaantal valt te bezien, aangezien over twee weken de volgende competitieduel tegen Witkampers op het programma staat. Laatstgenoemde ploeg staat momenteel op de 3e plek.

Meer foto's