handbalvereniging heino viert 50 jarig bestaan

’s Middags vanaf 13.00 uur zal de dag beginnen met een sportief mixtoernooi in sporthal Hoogerheyne. En in de hal van de sporthal is een kleine tentoonstelling over de handbalvereniging. Tijdens het mixtoernooi worden alle handballende leden uitgedaagd om het tegen elkaar op te nemen. Er wordt in de beide zalen van de sporthal gespeeld.

Glow in the dark wedstrijden
In de spelzaal wordt er een bijzonder tintje gegeven aan de wedstrijden, deze zullen namelijk helemaal in ‘glow in the dark-stijl’ gespeeld worden. De wedstrijden zullen tot 17.00 uur duren, vervolgens zal de dag voor de jeugd afgesloten worden. Voor alle senioren, vrijwilligers en sponsoren staat er nog een feestavond op het programma in het restaurant van camping Heino, de Remise.

Al 50 jaar een belangrijke rol in Heino
De vereniging is opgericht in 1966 en heeft gedurende al deze 50 jaar een stabiel ledenaantal gehad. Zoals in elke vereniging zijn er veel dingen veranderd, maar zijn ook veel dingen die al jaren gedaan worden. De handbal gaat al jaren op jeugdkamp, zamelt al jaren oud papier in, verkoopt pepernoten in de maanden november en december, handbalt zowel binnen als buiten en zorgt al sinds jaar en dag voor de bezoeken van sint en zijn pieten in en rondom Heino.

De handbal in Heino leeft
Ook zijn er in de afgelopen jaren dingen veranderd. Zo is er afscheid genomen van de kantine en de kleedkamers op sportpark de Kampen en er gebeurt steeds meer digitaal zoals de nieuwsbrief, de website en zelfs de wedstrijdgegevens worden helemaal digitaal verwerkt. De handbalvereniging is dus al 50 jaar een levende vereniging in Heino.

Op de foto zie je de gehele vereniging twee jaar geleden. De foto is gemaakt op het moment dat alle teams in nieuwe wedstrijdkleding gingen spelen. Extra bijzonder was het feit dat dit de eerste keer in het bestaan van de vereniging was dat alle teams een eigen shirtsponsor hadden.

Je bent van harte uitgenodigd om op zaterdag 29 oktober een kijkje te komen nemen bij het mixhandbaltoernooi en de kleine tentoonstelling in de sporthal van Heino. Mocht je zelf ooit gehandbald hebben of op een andere manier een link hebben met de vereniging en heb je nog spullen voor deze tentoonstelling? Dan hoort de vereniging dat graag via hhzdpr@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.