handbalsters kwiek langs de deuren met speculaas

Deze jaarlijkse actie van Kwiek is bedoeld om vanuit de verkoopopbrengst van de speculaasactie geld te genereren om haar leden van materialen en andere activiteiten te voorzien. Zaalsporten in het algemeen zijn veel duurder in contributie dan de buitensporten, omdat de gemiddelde huur van de accommodatie ook beduidend hoger ligt.

Om extra materialen en activiteiten te kunnen financieren heeft Kwiek vaak extra acties om de sport betaalbaar te houden. Het bestuur kan met diverse acties de contributie van haar leden onder controle houden. Voor een mooi pak speculaas met 2 grote brokken vraagt Kwiek een bescheiden bedrag van 2,00 Euro en naast dat je van de speculaas mag genieten, helpen jullie ons als vereniging enorm. We willen jullie alvast bedanken voor de bijdrage.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.