Home / archiefcentraal / handbalsters kwiek langs de deuren met speculaas

handbalsters kwiek langs de deuren met speculaas

Deze jaarlijkse actie van Kwiek is bedoeld om vanuit de verkoopopbrengst van de speculaasactie geld te genereren om haar leden van materialen en andere activiteiten te voorzien. Zaalsporten in het algemeen zijn veel duurder in contributie dan de buitensporten, omdat de gemiddelde huur van de accommodatie ook beduidend hoger ligt.

Om extra materialen en activiteiten te kunnen financieren heeft Kwiek vaak extra acties om de sport betaalbaar te houden. Het bestuur kan met diverse acties de contributie van haar leden onder controle houden. Voor een mooi pak speculaas met 2 grote brokken vraagt Kwiek een bescheiden bedrag van 2,00 Euro en naast dat je van de speculaas mag genieten, helpen jullie ons als vereniging enorm. We willen jullie alvast bedanken voor de bijdrage.

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.