graffitispuiters gepakt in olst dankzij oplettende getuigen

Zij worden ervan verdacht dat ze graffiti aan het spuiten waren op de Averbergen. De verdachten werden op heterdaad gepakt.

Omstreeks 2.00 uur zag een bewoner een aantal personen rondsnuffelen in zijn buurt. Hij vertrouwde het niet en belde direct de politie. Agenten waren binnen tien minuten ter plaatse. Ze zagen dat een aantal personen graffiti aan het spuiten was op een gebouw aan de Averbergen.

Bij het zien van de politie renden zij weg weg. Eén van hen, een 21-jarige man uit Enschede kon worden aangehouden.

Vervolgens speurden agenten in de buurt naar de andere verdachten. Korte tijd later troffen zij op de Jan Hooglandstraat twee jongens aan. Zij hadden spullen bij zich die waarschijnlijk zijn gebruikt bij het graffiti spuiten. De twee 19-jarigen uit Deventer werden daarom ook aangehouden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.