geplande fietstunnels kruispunt bos zijn sociaal onveilig

De Hair verwijst daarbij naar een incident dat vorige week donderdag plaatsvond in een fietstunnel in Harderwijk. Daar werd een 15-jarig meisje ‘zomaar’ in elkaar geslagen door drie jongens.

Onveilig
“Solitaire fietstunnels zijn sociaal onveilig”, stelt De Hair. Volgens hem is de locatie van de tunnel in Harderwijk vergelijkbaar met de Raalter locaties bij kruispunt Bos. Het plan is daar twee fietstunnels te realiseren: onder het spoor en onder de N35.

Het raadslid vraagt zich hardop af of een gecombineerde fiets- en autoverbinding van Raalte Noord naar Raalte dorp tussen de Burgemeester Zuidwijklaan en de Ceintuurbaan geen betere oplossing is dan ‘losse’ fietstunnels.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.