Home / archiefcentraal / gemeente raalte start met verkoop 21 kavels in raalte noord

De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van 21 vrije kavels in de 2e fase van  nieuwbouwplan Salland II in Raalte-Noord. Het gaat om 20 kavels bestemd voor twee-onder-één-kap woningen en één kavel voor een vrijstaande woning. De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent, dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. 

gemeente raalte start met verkoop 21 kavels in raalte noord

De kavels variëren van 290 tot 486 m2. Wethouder Wout Wagenmans: “Er is veel vraag naar kavels voor twee-onder-één kap woningen. Met deze uitgifte spelen we in op deze vraag. Daarnaast hebben kopers hier veel vrijheid bij de bouw van de eigen woning”.

Eind dit jaar start de gemeente met het bouwrijpmaken van de kavels en wordt de nieuwe straat, de Dieze aangelegd. Vanaf volgend voorjaar kan gestart worden met de bouw van de woningen. 

Inschrijven

De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 7 november inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot 22 november.

Informatieavond

Op maandag 7 november organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn welkom om 19.30 uur in het gemeentehuis van Raalte. Naast medewerkers van de gemeente zijn op deze avond diverse bouwbedrijven, architecten en adviseurs aanwezig, die belangstellenden graag informeren over de bouwmogelijkheden.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.