gek op een ei en terug in de tijd op derde dag wandelvierdaagse in luttenberg

Luttenberg was mooi versierd met vlaggetjes en witte wieven en bij de tussenstop bij Spoolder konden de wandelaars een beetje opdrogen, een hapje eten en een kop koffie drinken. Buiten stond een kraam van de plaatselijke ondernemersvereniging waar ze in de rij stonden voor een gratis ei of een koek.

Nadat ze de route weer hadden hervat kwamen ze bij het Luttenbergs Woodstock dus terug in de tijd. Alles was prachtig versierd met Peace borden, gitaren, busjes en stoffen vlaggetjes en vuurkorven. Drie Hippy dames vermaakten de wandelaars met dans, peace groet en een knuffel.

Ook ontvingen de wandelaars een krans om het prachtige Luttenberg niet te vergeten. Deze Woodstock Flower Power werd mogelijk gemaakt door vier Luttenbergse bedrijven: Erwin Otten Advies, Vakantiepark De Luttenberg , Rietdekkersbedrijf Johan Wispels en Coop Supermarkt Alfring.

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/VLqMUqKsIJ4″]

[youtube url=”https://staging2.youtube.com/embed/VSE-Spqy1RA”]

Erwin Otten maakte de foto’s en de filmpjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.