geen plek voor sallandse cafetaria in landelijke top 100

Ook dit jaar ging men weer op zoek naar de beste cafetaria van Nederland voor een plekje in de Snackkoerier Cafetaria Top 100, een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. 

Deelnemende zaken werden door de jury beoordeeld op het gebied van gastvrijheid, hygiëne, interieur en exterieur, marketing en communicatie, productpresentatie- en kwaliteit en algemene indruk.

Overigens dienden de zaken zich wel aan te melden. Het kan dus ook nog zo zijn dat geen Sallands cafetaria die moeite heeft genomen.

Dalfsen
Wie op basis van de lijst toch nog in de buurt een goed cafetaria wil binnenlopen, moet in Dalfsen zijn. Kwalitaria Délifrance Dalfsen staat namelijk op plek 35 in de Cafetaria Top 100, net één plek onder Restaria Boswinkel in Enschede. Sterk Langs De Lijn in Wierden (nummer 59) maakt het totaal van slechts drie zaken uit Overijssel in de Top 100 compleet.

Mocht je de lijst echt als leidend beschouwen: de winnaar is gevestigd in het Brabantse Oisterwijk. Eethuys de Lind mag zich een jaar lang beste cafetaria van Nederland noemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.