Home / archiefcentraal / esmoreit uit luttenberg wint schoolvolleybal

esmoreit uit luttenberg wint schoolvolleybal

Namens Sportbedrijf Raalte overhandigde directeur Peter Gras de prijs uit aan de leerlingen van de Bernadetteschool. Hij benadrukte daarbij dat hij trots was op de grote opkomst en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams. Opvallend was dat na afloop van elke wedstrijd netjes de handen werden geschud om elkaar te bedanken en de winnaars te feliciteren. Ook was er veel respect voor de (vrijwillige) scheidsrechters die namens de organiserende volleybalvereniging Salvora de werdstrijden floten.

Het schoolvolleybaltoernooi werd dit jaar gewonnen door de Esmoreit uit Luttenberg. Zij wonnen in een spannende finale van de Bolster uit Raalte. Derde werd de Bernadetteschool uit Heeten, voor het team van de Linderte dat vierde werd.

Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf weer bij alle schoolsporttoernooien de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte (www.sportbedrijfraalte.nl/fairplay).

Lees ook

Friends of Ribs & Blues wil fans en festival verbinden

RAALTE – Een speciale vriendenclub voor de liefhebbers, sympathisanten en fans van Ribs & Blues …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.