esmoreit uit luttenberg wint schoolvolleybal

Namens Sportbedrijf Raalte overhandigde directeur Peter Gras de prijs uit aan de leerlingen van de Bernadetteschool. Hij benadrukte daarbij dat hij trots was op de grote opkomst en het sportieve gedrag tussen de verschillende scholen en teams. Opvallend was dat na afloop van elke wedstrijd netjes de handen werden geschud om elkaar te bedanken en de winnaars te feliciteren. Ook was er veel respect voor de (vrijwillige) scheidsrechters die namens de organiserende volleybalvereniging Salvora de werdstrijden floten.

Het schoolvolleybaltoernooi werd dit jaar gewonnen door de Esmoreit uit Luttenberg. Zij wonnen in een spannende finale van de Bolster uit Raalte. Derde werd de Bernadetteschool uit Heeten, voor het team van de Linderte dat vierde werd.

Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf weer bij alle schoolsporttoernooien de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte (staging2.sportbedrijfraalte.nl/fairplay).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.