erwin otten advies is zelfstandig adviseur van het jaar in overijssel

Klanten konden in september meedoen aan de verkiezing Zelfstandig Adviseur van het jaar door hun Zelfstandig Adviseur 1 tot 5 sterren te geven. Erwin Otten Advies heeft van de klanten de maximale 5 sterren gekregen. De klanten waarderen vooral de klantvriendelijkheid en service.

Eigenaar Erwin Otten is erg blij met de prijs. “Het is een prijs om trots op te zijn. Wij zijn de nuchtere bank in de buurt. Een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Dat onze klanten onze service zo waarderen, is voor mij weer een bevestiging dat we met onze dienstverlening een belangrijke rol spelen in Heino en Luttenberg. Beste klanten, hartelijk dank voor de mooie waardering.”

Hans van den Bor, directeur RegioBank: “Erwin Otten en zijn team zijn de terechte winnaar. Zij zijn degenen die dag in dag uit het contact met de klanten hebben. En wat is het ongelofelijk mooi dat de klanten de dienstverlening hier zo hoog waarderen. Immers, de klanten zijn de mensen waar we het allemaal voor doen.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.