Home / archiefcentraal / energiebespaarcampagne

energiebespaarcampagne

 

Verbeter & Bespaar Olst-Wijhe start de energiecampagne om de woningen in Olst energiezuiniger te maken. Dit doen ze via een straataanpak. Op dit moment is er in Overijssel een duurzaamheidslening, de zogenaamde Energie bespaarlening, en zijn er zeer gunstige landelijke subsidies.

Bij de Energie bespaarlening kun je geld lenen om energiebesparende of energieopwekkende maatregelen te nemen tegen een zeer lage rente van 2,0%. Een unieke kans om energiebesparende en energie opwekkende maatregelen in jouw woning te laten uitvoeren! 10 oktober aanstaande start de energiecampagne in Olst. Medewerkers van Verbeter & Bespaar Olst-Wijhe flyeren vanaf dan in Olst. 

Dezelfde dag of week komt het team langs om het enquêteformulier op te halen. Voor elk type woning kunnen de mogelijkheden voor energiebesparing of om energie op te wekken in kaart worden gebracht. Ook kunnen medewerkers van het Verbeter & Bespaar Olst-Wijhe je informeren over de mogelijkheden van energiebesparing.

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.