Home / archiefcentraal / en van je hela hola houd er de moed maar in

en van je hela hola houd er de moed maar in

Op de eerste dag van de SW4D gisteren hadden de wandelaars er prachtig weer bij. De 40-kilometerlopers kregen aan het eind van hun kilometers nog een plukje regen mee, maar op weg naar ‘de stal’ is dat niet zo erg.

Vandaag pakte dat anders uit, wie het de afgelopen tijd te droog had gevonden in de natuur, zul je voorlopig niet meer horen. Maar wandelaars hoor je gemiddeld niet klagen over een regenbui. “Daar kun je je tegen kleden”, hoorden we vanmorgen langs het wandelpad.

“En vandaag doen we het net andersom. Tegen 14.00 uur wordt het droog dus de laatste anderhalf uur hebben we er mooi weer bij.” Maar ook andere geluiden: “Ik denk dat we er vandaag iets eerder mee op houden! Dat lopen we er dan morgen en overmorgen wel weer bij, dan wordt het mooi weer.”

Het trouwens vandaag ‘de dag van Heino’ wat betekent dat daar het dorp is ingericht op een koninklijk onthaal van de wandelaars.

Hoe het ook zij, tegen regen kun je je inderdaad kleden, zie je aan de foto’s.

Lees ook

Wethouder Engberink afwezig door ziekte

OLST/WIJHE – Wethouder Herman Engberink van de gemeente Olst-Wijhe is de komende periode afwezig in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.