eerste periodetitel een feit voor overwetering na winst tegen wijhe92

Al na enkele seconden nam Overwetering een voorschot op de overwinning nadat Henry Rozen binnen een minuut de thuisploeg op voorsprong had gezet. De ploeg van trainer Robert Slinkman kon echter niet lang van de voorsprong genieten, want in de 7e minuut werd de stand gelijk getrokken door een doelpunt van Niels Ruiter 1-1. Een kwartier voor de rust kwam Overwetering voor de tweede maal op voorsprong. Ditmaal was het Bram de Haas die raak schoot. De overwinning was echter pas een feit toen respectievelijk Bram van Bessen en Orlando Rozen in de 67e en 68e minuut de beslissing brachten: 4-1. Daarna werd er niet meer gescoord door beide ploegen.

Zowel Robert Slinkman (trainer Overwetering) als Hans van der Hoop (Wijhe’92) waren na afloop niet bereikbaar voor commentaar.

Door de zege heeft Overwetering een perfecte score behaald in de eerste periode: 7 wedstrijden gespeeld, 7 gewonnen, dus 21 punten. Ook de doelcijfers liegen er niet om. Er werd maar liefst 28 keer gescoord, wat neerkomt op een gemiddelde van 4 treffers per wedstrijd. Slechts 7 keer hoefden ze zelf de bal uit het net halen. De cijfers van Wijhe’92 zijn minder goed. De ploeg van trainer Hans van der Hoop eindigde op de 7e positie met 9 punten. Er werd twee maal gewonnen en 3 keer gelijk gespeeld. Twee wedstrijden eindigden in een nederlaag. In totaal scoorde Wijhe 6 keer, en kreeg het maar liefst negen tegentreffers.

Volgende week begint de tweede periode voor Overwetering met een uitwedstrijd tegen TKA. De wedstrijd begint aanstaande zondag om 14.00 uur. Op hetzelfde moment begint Wijhe’92 op het eigen gemeentelijk sportpark aan de wedstrijd tegen Albatross.

Alle uitslagen van zondag 16 oktober in de klasse 3B:
Turkse Kracht – Vaassen 2-0
Witkampers – Lemelerveld 3-1
Eerbeekse Boys – Warnsveldse Boys 0-6
Albatross – TKA 2-4
Sportclub Lochem – Columbia 1-6
Twenthe – Heeten 3-1
Overwetering – Wijhe’92 4-1

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.