eerste echte vorst van het seizoen

Een noordoostelijke wind voert momenteel frisse lucht vanuit de omgeving van Scandinavië bij ons aan en met afgelopen nacht ook opklaringen, koelde het snel af. De laagste temperaturen vinden we in deze tijd van het jaar vaak in het binnenland, omdat de kustprovincie nog profiteren van het nog relatief warme Noordzeewater.

Vorig jaar kwam het volgens MeteoGroup rond dezelfde tijd tot de eerste vorst van het seizoen. In het Limburgse Ell kwam de minimumtemperatuur toen in de nacht naar 13 oktober een tiende onder nul uit.

Aan de grond kwam het op veel meer plaatsen tot vorst. In Heino daalde het kwik naar -4.2 graden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.