een programma vol variatie in het hoftheater

Zaterdagavond komt de band ‘Mister and Mississippi’ naar Raalte en tot slot sluit cabaretier Vincent Bijlo de week af met zijn voorstelling ‘Het Nieuwe Nu 2.0’ op zondagmiddag 30 oktober. Voor alle voorstellingen zijn nog kaarten te verkrijgen.

Big, Black and Beautiful – Get up and Dance

Muziekliefhebbers opgelet! Op donderdag 27 oktober staat de femalepower-groep Big, Black and Beautiful in het HOFtheater met de voorstelling ‘Get up and Dance’. Hiervoor zijn zowel zit- als staplaatsen beschikbaar. Het belooft een geweldig en swingend optreden te worden in alle denkbare muziekgenres; van blues tot gospel en van soul tot pop. De drie zangeressen Michelle David, Rocq-E Harrell en Lucretia van der Vloot wisselen ingetogen ballads en opzwepende uptempo-nummers deze avond af. Dit alles in combinatie met begeleiding van een top band zorgt ervoor dat er met zekerheid gedanst zal worden. Get up and Dance!

Voor de voorstelling van Big, Black and Beautiful zijn nog kaarten te verkrijgen. Kaarten voor een staplaats kosten € 24,50 per stuk. Zitplaatsen kosten € 27,50 per stuk.

Dubbeloptreden: Zazí en Roos Blufpand

Op vrijdag 28 oktober krijgt u twee optredens voor de prijs van één! Als eerst staan de drie vrouwen van Zazí op het podium. Eerder stonden zij al in het HOFtheater met Hans Dorrestijn. Deze keer brengen zij hun show ‘SUPERNOVA’ naar het HOFtheater. De kracht van deze vrouwen? Meerstemmig én meertalig zingen in combinatie met een breed scala aan instrumenten.

De andere helft van deze avond wordt ingevuld door het Nederlands singer-songwriter talent Roos Blufpand. Roos Blufpand doet dit optreden samen met haar band. Ondanks dat ze nog maar 23 jaar is, heeft ze al twee albums op haar naam staan. Roos durft kwetsbaar te zijn en raakt luisteraars met nummers die er echt toe doen. In haar nieuwe theatertour stelt ze de vraag centraal ‘Hoe dan?’ dat niet geheel toevallig ook de titel is van haar laatste album. Een voorstelling over de strijd van een jonge vrouw vol indrukwekkende liedjes die niet alleen ontzettend mooi zijn, maar die je ook aan het denken zetten.

Voor het dubbeloptreden van Zazí en Roos Blufpand zijn nog kaarten verkrijgbaar á € 17,00.

Mister and Mississippi – For Us To Remember

Na een eerste succesvolle theatertour van de band ‘Mister and Mississippi’, kon een tweede theatertour niet uitblijven. Op zaterdag 29 oktober doet deze Utrechtse band het HOFtheater aan. De band is onder andere bekend van de hit ‘We Only Part To Meet Again’.

In deze theatertour ‘For Us To Remember’ laat deze vierkoppige band horen wat zij in hun mars hebben. Hierbij komen bekende hits als ‘We Only Part To Meet Again’ en ‘Northern Sky’ voorbij. De voorstelling gaat van klein en intiem naar dynamisch, energiek en elektronisch. Maxime, Samgar, Tom en Danny laten horen waar de kracht van hun liedjes liggen, met een selectie van nummers van hun albums, oude nummers in een nieuw jasje én geheel nieuwe nummers.

Voor de voorstelling van ‘Mister and Mississippi’ zijn nog kaarten te koop voor € 19,00 per stuk.

Vincent Bijlo – Het nieuwe nu 2.0

Vincent Bijlo is columnist, schrijver, muzikant, maar vooral cabaretier. Zijn nieuwste voorstelling ‘Het Nieuwe Nu 2.0’, gaat over de tijd waarin we leven. Waarin alles mogelijk lijkt met allerlei technische snufjes. Vincent Bijlo kan, ondanks zijn visuele handicap, vrijwel alles zelfstandig doen. Dankzij zijn zelfrijdende auto heeft hij geen chauffeur meer nodig. En met de komst van schoennavigatie kan Vincent alleen over straat lopen. Die zelfstandigheid zou hem gelukkig moeten maken. Maar waarom mist hij zijn chauffeur dan? En, hoe kan het dat hij verdwaalt, terwijl zijn zelfrijdende auto de weg weet?

Daarover gaat Vincents nieuwe voorstelling: techniek. Want techniek is geweldig, maar staren we ons er niet blind op? Zien we elkaar nog wel? Als ‘Het Nieuwe Nu’ ergens om vraagt, is het om zien én gezien te worden. Kom op zondagmiddag 30 oktober kijken en luisteren naar Vincents bespiegelingen over de tijd waarin we leven. Kaarten kosten € 17,50 per stuk. 

Kaartverkoop

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFinSalland.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.30 uur en vanaf drie kwartier voor aanvang van een voorstelling. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.