eagles verliest kansloos van fc twente

Hoogtepunten van de wedstrijd vonden op de tribune plaats. In de 15de minuut was er een applaus voor een 15-jarige Eaglesfan die overleden was. Na het doelpunt van Twente ontstond er een opstootje rondom het supportersvak van Twente en – zie foto – de Eagles-supporters hadden een spandoek meegenomen waarin ze te kennen gaven dat het naar hun mening bij Twente en bij de KNVB in het recente verleden niet altijd even zuiver is gegaan op bestuursniveau.  

In het veld kwam Eagles er op geen enkele manier aan te pas. En Twente was niet bij machte er een spannend duel van te maken. De Tukkers raakten wel twee keer de paal. Aan de andere kant hoefde Nick Marsman zo goed als niet in actie te komen.

In de slotminuut ging Antonia er nog af met direct rood na een harde charge, nota bene in de punt van zijn eigen aanvalsgebied, niet echt een plek om sowieso tegen een kaart aan te lopen.

Twentetrainer René Hake toonde zich na afloop uiteraard tevreden met het resultaat. Eagles-trainer Koning was teleurgesteld, maar vond de uitslag wel reeël. Hij legde de schuld vooral bij het positiespel van zijn rood-gelen op de momenten dat Eagles niet in balbezit was. De Kogel werd trouwens gewisseld wegens een achillespees-blessure “en niet omdat ik hem gepasseerd zou hebben”, aldus De Koning die met die opmerking speculaties voor wil zijn.

De Koning: “Je moet af en toe een kerel zijn en je verlies nemen. De punten gaan terecht naar Enschede.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.