drijvend cafe in ijssel in wijhe officieel geopend

Burgemeester Ton Strien had de eer om de bijzondere horecalocatie officieel te openen en sprak daarbij de aanwezigen toe.

Durkstra gaf eerder al aan zeer ingenomen te zijn met de toestemming van de gemeente om alcohol te schenken: “Nu kan ik eindelijk mijn droom verwezenlijken en doen wat ik mijn levenlang al heb gedaan. Ik vaar al sinds mijn 19e en ik heb altijd gekookt aan boord van schepen. Zo heb ik het vak ook geleerd.”

De gemeente Olst-Wijhe wilde al langer een drijvende horecavoorziening aan de IJssel bij de Passantenhaven. Evenals de onderneemster is de gemeente dan ook blij dat het project nu doorgang heeft gevonden.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.