donatie kring raalter werkgevers aan st leergeld salland

Je wilt als ouder, dat je kind mee kan doen. Met een excursie, met sport, met school. Stichting Leergeld Salland helpt ouders als ze even geen geld hebben voor bv. sportschoenen, een ouderbijdrage of contributie. Kinderen die sporten zijn gezonder en maken nieuwe vriendjes. Muziekles helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen.

De Stichting Leergeld Salland beheert mede de bijzondere bijstand van de gemeente Raalte en een ander deel van de middelen komt uit giften. Daar is veel geld voor nodig! Gelukkig zijn er bedrijven, stichtingen en nu dus ook de Kring Raalte werkgevers die goede doelen als Leergeld Salland een warm hart toedragen. Het maatschappelijk belang dat kinderen zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige individuen staat hierbij voorop. Dat past helemaal bij  het motto dat Stichting Leergeld Salland hanteert: ‘Alle kinderen moeten kunnen meedoen en mogen niet de dupe zijn van de benarde financiële situatie waarin hun ouders verkeren. Want nu meedoen is straks meetellen!’

De Kring Raalter Werkgevers (KRW) is het grootste ondernemersplatform voor bedrijven in de gemeente Raalte. Door de brede samenstelling van het ledenbestand kan er snel geschakeld worden en de juiste deskundigen betrokken worden bij vraagstukken in de regio. Het bestuur van de KRW werkt samen met andere lokale en regionale ondernemersverenigingen en heeft goede relaties met lokale, provinciale en landelijke instanties en overheden. Lidmaatschap van de KRW biedt ondernemers vele voordelen en toegang tot een breed zakelijk netwerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.