dit worden de nieuwe woningen in het raalter burgemeesterkwartier

SallandWonen en de gemeente Raalte werken samen aan de herontwikkeling van deze locatie. Op de locatie van het Burgemeesterkwartier worden 22 huurappartementen, 5 huurwoningen, 5 koopwoningen en 8 bouwkavels gerealiseerd. De bouwkavels zijn door de gemeente Raalte al in het voorjaar van 2016 uitgegeven. De animo hiervoor was en is groot.

SallandWonen en Nikkels gaan de komende maanden verder met de voorbereidingen voor de bouw van de huurappartementen en huurwoningen. Een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen is de verhuur. Op 16 januari 2017 gaat de verhuur van start. Tijdens een periode van twee weken kunnen woningzoekenden zich inschrijven. De verhuur gaat op basis van inschrijfduur, waarbij senioren (55 jaar en ouder) voorrang krijgen op de appartementen en de woningen. De interesse is groot. Als de voorbereidingenzijn afgerond gaat de bouw 1 maart 2017 van start. Het plan is de appartementen en woningen eind 2017 op te leveren. Als dat lukt kunnen de nieuwe bewoners van Burgemeesterkwartier  de kerstdagen 2017 in hun nieuwe woning vieren.

De vijf koopwoningen worden ontwikkeld, verkocht en gebouwd door Nikkels. De verkoop van deze woningen gaat eind 2016 van start. Nikkels gaat voor de verkoop van de woningen de samenwerking aan met een lokale makelaar. Welke is nog niet bekend. De bouw van de koopwoningen start in het voorjaar van 2017 en de oplevering wordt net als de huurwoningen eind 2017 verwacht.

Wil je meer weten over het project Burgemeesterkwartier? Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere impressies van de appartementen en woningen? Kijk dan op staging2.sallandwonen.nl/burgemeesterkwartierraalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.