de bevers uit lemelerveld winnen van de groenen

In de voorbereiding hebben we ook tegen dit team gespeeld en toen met 2-1 gewonnen. We speelden wel de slechtste set van de voorbereiding tegen deze dames.

Nadat we de teamfoto’s hadden gemaakt op het terrein van onze sponsor Tielbeke hebben we een kort voorbereidend teamgesprek gehad. We hebben de afspraken nog een keer goed met elkaar doorgenomen, veel servedruk, eigen foutenpercentage laag en veel energie en plezier.

We begonnen de 1e set prima en liepen al snel uit naar een grote voorsprong, 16-9. Daarna kwam echter de klad erin, binnen 2 rotaties waren de dames van Veracles weer langszij. Bij 20-20 serveerde Bodine ons prima naar 24-20 en konden we de set afmaken, 25-21.

De 2e en 3e set verliepen wat gelijkmatiger. We hadden de servedruk, pass en side-out redelijk op orde en onze tegenstander kon geen vuist maken. Relatief makkelijk werden deze sets gewonnen met 25-15 en 25-17.

Dan de 4e set, altijd een lastige omdat we de winst binnen hadden. We kunnen er kort over zijn, de slechtste set in de voorbereiding was tegen Veracles en de slechtste set van dit seizoen is ook tegen Veracles. Er lukte bijna niks meer, de dames uit Groningen roken bloed en gingen steeds beter spelen terwijl bij ons het lichtje langzaam uitging, een 25-12 verlies in de laatste set maar wel een prima 3-1 overwinning waarmee we nog steeds koploper zijn in de 2e divisie A.

Wat tijdens deze wedstrijd mooi was dat er een aantal meiden hun debuut maakten in de 2e divisie, Aniek en Marit maakten hun eerste punten, top gedaan.

We kunnen terugkijken op een solide overwinning waarbij we er van leren dat we de volgende keer de scherpte, energie en wil om te winnen 4 sets vol weten te houden.

Volgende week spelen we tegen de huidige nr.7, DIO uit Bedum. Een hele reis naar het topje van Groningen. We gaan er voor strijden om ook daar de punten mee te nemen naar Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.