Home / archiefcentraal / collectant loopt in raalte tegen de lamp dankzij alerte bewoner

collectant loopt in raalte tegen de lamp dankzij alerte bewoner

Omdat een bewoonster het allemaal niet vertrouwde en een controletelefoontje pleegde met de gemeente werd al snel duidelijk dat een en ander niet in de haak was. Een goed signalement hielp de agenten de man snel te traceren zodat hij kon worden aangehouden.

Bij het natellen van de inhoud van de collectebus op het bureau, bleek de man inmiddels ruim 80 euro te hebben opgehaald. De politie sprak al met diverse getuigen en gedupeerden en maakte tegen de man proces-verbaal op. Er werd ook aangifte tegen de man gedaan.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.