cjg raalte viert nieuwe website met gratis workshop leren luisteren

Alle ouders maken wel eens mee dat hun kind niet luistert.

  • Wat zijn de oorzaken hiervan?
  • Hoe kunt u ongehoorzaamheid voorkomen?
  • Hoe zorgt u dat uw kind beter leert luisteren?

Marieke Elders heeft ervaring met het begeleiden van gezinnen en ouders met opvoedvragen. Marieke: “Er is niet één manier de beste om kinderen op te voeden of om een goede ouder te zijn. Uiteindelijk is het aan jou als ouder om te beslissen welke waarden en normen je belangrijk vindt, welke vaardigheden je kind moet leren en welk gedrag je wilt stimuleren.”

Inhoud workshop
Tijdens de workshop gaat Marieke samen met ouders aan de slag met specifieke opvoedingsvragen rondom het thema ‘leren luisteren’. Je krijgt tips hoe je kinderen kunt leren om grenzen te accepteren en te luisteren naar wat ze gevraagd worden. Aan het eind van de workshop heb je een persoonlijk plan om ervoor te zorgen dat jouw kinderen beter leren luisteren.

Aanmelden
De workshop is op donderdag 17 november bij Op1, de Wolken, in het Kulturhus van Raalte. De workshop duurt van 19.30 uur – 21.30 uur. Deelnemers worden om 19.15 uur verwacht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: cjg@raalte.nl.

Wees er snel bij, er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Je kunt je tot 15 november aanmelden. De workshop is gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.